Болница

Болница

Мисия

Болнична Част – МБАЛ Св. Георги – Перник, База 2, гр. София

Нашата мисия е основана на убеждението, че здравеопазването трябва да обединява професионализъм и човечност. Нашата цел е не просто да лекуваме, но и да създаваме уютна и подкрепяща обстановка, където пациентите се чувстват уверени, че са в добри ръце.
Благодарение на нашата болнична част – клон на МБАЛ „Свети Георги” – Перник, пациентите на ORANGE MEDICAL имат възможност да получат най-добра лекарска грижа в най-добри условия. Лечението им протича под постоянно наблюдение и грижа, от която се нуждаят.

Дейност

Диагностично-консултативен блок се състои от:

  • Диагностична – включва използването на различни методи и техники за постановяване на диагноза на заболявания и състояния в областта на хирургията.
  • Лечебна- обхваща всички видове хирургични процедури и манипулации, извършвани с цел лечение на заболяванията и проблемите, свързани с хирургията.
  • Консултативна – включва предоставянето на съвети и консултации от страна на специалисти в областта на хирургията към пациентите, както и консултиране с други лекари.
  • Профилактична – осигурява мерки и превантивни подходи за предотвратяване на заболявания и усложнения в областта на хирургията.

Модерен операционен блок:

В болничната част на ORANGE MEDICAL нашите висококвалифицирани специалисти, подкрепени от най-модерна апаратура, извършват както рутинни, така и изключително сложни операции в областта на общата хирургия. Като основен фокус е оперативното лечение на заболяванията на коремната стена и органите в коремната кухина, където съчетаваме конвенционален (отворен) хирургически подход с лапароскопски (затворен), позволявайки по-бързо, безболезнено и лесно възстановяване на пациентите ни, както и по-добър козметичен следоперативен резултат.

Широк профил от оперативни интервенции

В хирургичното ни отделение се извършват операции – с отворен или затворен метод, на всички видове хернии на предната коремна стена, хиатални хернии, операции на жлъчния мехур, на стомаха и дванадесетопръстника, тънкото и дебелото черво, репродуктивната система, пикочо-половата система, както и модерно лазерно лечение в перианалното пространство при кисти, фистули, абсцеси и хемороиди.

Повече за дейностите в хирургичното ни отделение, можете да прочетете тук.

НЗОК

В болницата се лекуват пациенти с направление по НЗОК по следните хирургични клинични пътеки , за които болницата има сключен договор.

Специалисти

Д-р Росен Тушев
Вътрешни болести
Д-р Емил Пешев

Д-р Емил Пешев

Ортопед – травматолог
Д-р Драгомир Дарданов

Д-р Драгомир Дарданов

Невролог