Д-р Васил Колев

Кардиолог

Д-р Васил Колев е специалист кардиолог в София с над 7 години медицински опит. Извършва прегледи на възрастни пациенти и деца с възможност за пълна неинвазивна диагностика - ЕКГ, ЕХОКГ, Холтер ЕКГ и Холтер РР, велоаргометрия.

Образование
Завършва Университет по медицина и фармация "Карол Давила" Букурещ през 2014 г. Своята специалност Кардиология придобива през 2019 г. от Медицински университет София.

Квалификации

  • Член на Български леакрски съюз и Българско кардиологично дружество;
  • Свидетелвто за професионална квалификация за извършване на ехокардиография;
  • Участие в множество конгреси за подобряване на професиална квалифиакция в България и чужбина.

Биография
От 2015 г. до 2016 г. д-р Колев е лекар специализант в МБАЛ Добрич, а от 2016 г. до 2019 г. в УМБАЛ Александровска, като от 2020 г. практикува като кардиолог в същата болница. От 2018 г. е докторант към Катедра по проведевтика на вътрешните болести към Медицински университет София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Ориндж София. Владее английски, румънски и немски език.

Мнения на пациенти
– Ивайло Г.

Много дружелюбен и съпричастен лекар, изслуша ме докрай и взе присърце основния ми проблем, въпреки че бях само за профилактичен преглед. Дори предложи да се посъветва с негов колега нефролог. Доволен съм от отношението и желанието да ми помогне, доколкото му е възможно.

– Ваня Я.

ДОКТОР Колев е супер човек И лекар по призвание !

array(1) { [0]=> string(22) "Кардиология" }

Други специалисти от Кардиология