Д-р Емилия Петкова – Аргиров

Ендокринолог

Д-р Емилия Петкова е специалист по ендокринология и болести на обмяната в София. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, хипофизни и надбъбречни заболявания. Работи с направления по НЗОК САМО С КОД СПЕЦИАНОСТ 05, със здравноосигурителни фондове и на свободен платен прием.

Образование
Д-р Петкова завършва Медицински университет София през 2009 г. Специализира Ендокринология и болести на обмяната в УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" София в периода от 2010 г. до 2014 г.

Квалификации

  • Член на Българското и Европейското дружество по ендокринология;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

Биография
След придобиване на своята специалност д-р Петкова започва работа в ДКЦ 2 София, където работи две години. Към момента е част от екипите специалисти на ДКЦ Конвекс, МЦ Ремеди, ДКЦ Александра Хелф и МЦ Ориндж София. Владее английски, говори немски и по-малко руски език.

Мнения на пациенти
– Maria M.

Д-р Петкова, благодаря Ви, че Ви има!

– Веселка П.

Д-р Петкова е много мила и внимателна. Обясни ми, каквото ме интересуваше, без да се чувствам притеснена накрая. Наложи се да чакам малко повече от час поради забавяне, включително по технически причини, но лекарката се извини неколкократно.

array(1) { [0]=> string(28) "Ендокринология" }

Други специалисти от Ендокринология